Gode råd

En stand er som beskrevet under afsnittet “Book en stand”.

Du kan selv medbringe borde og tøjstativer til at præsentere dine varer på. Det er også muligt at leje borde og tøjstativer. Det koster kun 60 kr. pr stk. så slipper du for besværet selv. Først til mølle, begrænset antal.

Vi aflyser IKKE på grund af vejret. Medbring evt. plastik eller pavillon til overdækning i tilfælde af regnvejr.

Medbring byttepenge og bæreposer. Det bliver dine kunder glade for.

Du må ikke have din bil parkeret på standområdet eller på din stand, så ligeså snart du har læsset varerne af, kan der parkeres på en af de mange nærliggende p-pladser – dog ikke på nabogrunden, som er den gamle politistation. Her arbejder hjemmeplejen og har brug for alle deres p-pladser – venligst respekter dette.

Mød op på loppepladsen senest kl. 08.00. Hvis du har trailer med, må den gerne blive bagerst på din stand.

Pas på dine loppeting – smykker, parfume, tasker, tøj og mindre elektronik skal der holdes ekstra øje med, da det desværre ikke er alle, som kan kende forskel på dit og mit. Iflg. politiet er problemet kendt på alle loppemarkeder, og tyvene er dygtige – så hold øje med dine ting og aftal eventuelt med nabostanden om, at I holder øje med hinandens ting, specielt, når der er mange mennesker på standen.

Det er ikke tilladt at benytte tankstationens affaldscontainere på pladsen – du skal tage dit affald med, når du forlader loppemarkedet.